Αποφασίζει ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε για Μπουλούτ, περιμένει ο Λουτσέσκου

Αποφασίζει ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε για Μπουλούτ, περιμένει ο Λουτσέσκου

bet365

Από μια κλωστή κρέμεται το μέλλον του Ερόλ Μπουλούτ στη Φενέρμπαχτσε μετά και τη νέα «γκέλα» στο «Σουκρού Σαράτσογλου» αυτή τη φορά από την Γκεντλσερμπιρλιγκί (1-2).

Ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος απώλεσε η Φενέρμπαχτσε καθώς για τέταρτο σερί ματς στην Super Lig δεν κατάφερε να νικήσει!

Η ήττα σοκ από την Γκεντσλερμπιρλιγκί έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών των «καναρινιών» που ζητούν άμεσα την αποπομπή του Ερόλ Μπουλούτ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα έχει συγκληθεί για σήμερα (15/3) έκτακτη σύσκεψη της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε με τον πρόεδρο Αλί Κοτς να είναι εκείνος που θα λάβει την οριστική του απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ψηλά στη λίστα του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαδεχθεί τον Μπουλούτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα