Σωκράτης – Φενέρμπαχτσε: Πρώτος στόχος για την ενίσχυση στα στόπερ

Gazzetta team
Σωκράτης – Φενέρμπαχτσε: Πρώτος στόχος για την ενίσχυση στα στόπερ

bet365

Γερό «μπάσιμο» έχει κάνει η Φενέρμπαχτσε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Μίκελ Αρτέτα στην Άρσεναλ, με τα τουρκικά Μέσα να κάνουν λόγο, μάλιστα, για θετική πρώτη επαφή των δύο πλευρών.

Μετά τον Μεσούτ Οζίλ, η Φενερμπαχτσέ φέρεται πως έχει βάλει στο «μάτι» και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα, ο σύλλογος του Δημήτρη Πέλκα έχει ξεχωρίσει τον Έλληνα αμυντικό για την ενίσχυση στη γραμμή των στόπερ, η οποία προς το παρόν αποτελείται από τους Τισεράντ-Λέμος-Αζίζ και έχει υποπέσει στα περισσότερα πέναλτι ανάμεσα στις πρώτες κατηγορίες της Ευρώπης!

Ο τεχνικός διευθυντής των Τούρκων, Εμρέ Μπελόζογλου, πολύ πιθανόν στο πλαίσιο του μυστικού «ραντεβού» με την πλευρά του Οζίλ, φέρεται να επισκέφτηκε και τον Σωκράτη στο Λονδίνο, όπου και έγιναν οι πρώτες επαφές για την ενδεχόμενη μεταγραφή. Σύμφωνα, μάλιστα, με το «T24», ο σέντερ μπακ των Κανονιέρηδων έδειξε θετικός στη μετακόμισή του στην Κωνσταντινούπολη.

Σημειώνεται ότι ο Σωκράτης, όπως και ο Οζίλ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League και το Europa League μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και βλέπει το συμβόλαιό του να μπαίνει στους τελευταίους έξι μήνες, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ελεύθερα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα