Πέλκας – Φενέρμπαχτσε: Σκόρερ, ακυρωθέν γκολ, αλλά ήττα από τη Γκαζιαντέπ του Μιραλάς (pic & vids)

Gazzetta team
Πέλκας – Φενέρμπαχτσε: Σκόρερ, ακυρωθέν γκολ, αλλά ήττα από τη Γκαζιαντέπ του Μιραλάς (pic & vids)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας το πάλεψε… μόνος του, πέτυχε δύο γκολ, με το ένα να ακυρώνεται για χιλιοστά από το VAR, όμως, η Φενέρμπαχτσε δεν απέφυγε στο τέλος την ήττα από τη Γκαζιαντέπ του Κέβιν Μιραλάς και έμεινε στο -3 από την κορυφή.

Η επιρροή του Δημήτρη Πέλκα στη Φενερμπαχτσέ γίνεται όλο και περισσότερο εμφανής παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά κόντρα στη Γκαζιαντέπ δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, βρήκε ξανά δίχτυα στο πρωτάθλημα μετά τις 18 Οκτωβρίου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 24’, όμως, στο φινάλε οι γηπεδούχοι με βασικό τον Κέβιν Μιραλάς, ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1.

Μάλιστα, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, διπλασίασε τα τέρματά του στο 66’, ωστόσο, με επέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε, σε μία άκρως οριακή φάση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση στα τουρκικά Μέσα.

Έτσι, η Φενέρ έχασε για 2ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μαζί την ευκαιρία να πιάσει έστω και με ματς περισσότερο την πρωτοπόρο Αλάνιασπορ, των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα