«Βράζουν» στην Φενέρ για το εντυπωσιακό γκολ του Πέλκα που ακυρώθηκε για φάουλ (vids)

«Βράζουν» στην Φενέρ για το εντυπωσιακό γκολ του Πέλκα που ακυρώθηκε για φάουλ (vids)

Κώστας Τόπας
«Βράζουν» στην Φενέρ για το εντυπωσιακό γκολ του Πέλκα που ακυρώθηκε για φάουλ (vids)

bet365

Εντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Φενέρμπαχτσε για το γκολ του Δημήτρη Πέλκα, το οποίο ακύρωσε ο διαιτητής στον αγώνα με την Κόνιασπορ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα, γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 από την Κόνιασπορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή και να την προσπεράσει η Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα.

Στην ήττα με την Κόνιασπορ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, χάρη στο εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Πέλκας με ψιλοκρεμαστό πλασέ. Βέβαια, τη στιγμή που ο ίδιος πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του, ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλί Σανσαλάν ειδοποιήθηκε από το VAR να επανεξετάσει τη φάση.

Βλέποντας την, ακύρωσε το γκολ του 27χρονου Ελληνα μεσοεπιθετικού, καθώς έκρινε πως ο Βαλέντσια νωρίτερα πήρε την μπάλα με το χέρι. Η εικόνα πάντως δεν τον δικαιώνει...

Οι άνθρωποι της Φενέρ μετά την απόφαση του διαιτητή να με μετρήσει το γκολ είχαν έντονα παράπονα, καθώς θεωρούν πως ο Σανσαλάν επηρέασε την εικόνα της ομάδας τους στη συνέχεια του ματς, με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Σελαχατίν Μπακί να δηλώνει:

«Αλλαξε η μοίρα του αγώνα μετά το ακυρωθέν γκολ. Αν είχε μετρήσει το 1-0, θα φτάναμε σε μια άνετη νίκη. Προειδοποιώ τους διαιτητές να είναι πολύ προσεκτικοί στις επόμενες εβδομάδες και αυτό θα το ακολουθήσουμε πολύ αυστηρά». ​

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα