Γαλατασαράι - Αλάνιασπορ 1-2: «Ελληνική» απόδραση στο 90+6' και κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Γαλατασαράι - Αλάνιασπορ 1-2: «Ελληνική» απόδραση στο 90+6' και κορυφή! (vid)

bet365

Με τους Μπακασέτα-Τζαβέλλα-Σιώπη να αγωνίζονται βασικοί, η «ελληνική» Αλάνιασπορ απέδρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Γαλατασαράι με γκολ στο 90+6' (1-2) και έμεινε μόνη στην κορυφή της τουρκικής Super Lig.

Ασταμάτητη παραμένει η Αλάνιασπορ της ελληνικής τριπλέτας των Μπακασέτα-Τζαβέλλα-Σιώπη στο φετινό πρωτάθλημα, φεύγοντας με διπλό, ανατροπή και γκολ στο 90+'6 από την έδρα της Γαλατασαράι.

Η ομάδα του Τσαγκντάς Ατάν, που είχε βασικούς για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τους τρεις διεθνείς μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Φαλκάο, όμως, οι συγκυρίες έγιναν απόλυτα ευνοϊκές μέχρι την ανάπαυλα, καθώς ο Μπαμπακάρ ισοφάρισε στο 43' με απευθείας εκτέλεση και στο 45' η Γαλατά έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ετέμπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλάνια γλίτωσε από το ακυρωθέν γκολ του Μπελχαντά στοι 71', αλλά είχε κι εκείνη μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 85', κυνήγησε μέχρι τέλους την ανατροπή κι εν τέλει τη βρήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με «ήρωα» τον Ντάβιντσον.

Έτσι, συνέχισε αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές (4-1-0) και οδηγεί την κούρσα της Super Lig με 13 βαθμούς, στο +2 από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα και με εξαιρετική διαφορά τερμάτων (13-2).

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα