Φενέρμπαχτσε: Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Μπακασέτα μετά την απόκτηση του Πέλκα

Κώστας Τόπας
Φενέρμπαχτσε: Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Μπακασέτα μετά την απόκτηση του Πέλκα

bet365

Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας. Αυτά ήταν τα δύο ονόματα που έπαιζαν δυνατά για την μεταγραφική ενίσχυση της Φενέρμπαχτσε. Κατέληξαν στον αρχηγό του ΠΑΟΚ οι «πορτοκαλί».
Από τις αρχές του καλοκαιριού, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας αποτελούσε μεγάλο στόχο της Φενέρμπαχτσε. Οπως και του προπονητή της Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό και ζητούσε σαν... τρελός την απόκτησή του.

Παρ' όλα αυτά οι ιθύνοντες των «πορτοκαλί», φέρεται πως επέλεξαν τον Δημήτρη Πέλκα, αντί του Τάσου Μπακασέτα κι αυτό διότι η μεταγραφή του κόστισε λιγότερα χρήματα. Οπως τονίζει το γειτονικό δημοσίευμα της «Sabah», η Φενέρ κατέθεσε πρόταση ύψους 2.5 εκατ. ευρώ για τον Μπακασέτα, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, καθώς η Αλιάνασπορ επιθυμούσε τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ, για να τον παραχωρήσει.

Οι απαιτήσεις της Αλάνια ήταν αυτές οι οποίες έβαλαν «stop» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι η Φενέρ, στράφηκε στην περίπτωση του Πέλκα, όπου και κατέθεσε πρόταση 1.6 εκατ. στον ΠΑΟΚ, για να τον κάνει δικό της.

Το εν λόγω δημοσίευμα, μεταξύ άλλων τονίζει πως η Φενέρ σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον 26χρονο άσο του Δικεφάλου του Βορρά, τότε θα αποσύρει κι επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Τάσο Μπακασέτα.

Διαβάστε επίσης:

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα