Ο Ερόλ Μπουλούτ και επίσημα στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε

Ο Ερόλ Μπουλούτ και επίσημα στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε

Gazzetta team
Ο Ερόλ Μπουλούτ και επίσημα στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε

bet365

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα – Σιώπη – Μπακασέτα.

Αποτελούσε κοινό μυστικό, έγινε πλέον και επίσημο: Ο Ερόλ Μπουλούτ είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν του με την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα – Σιώπη – Μπακασέτα, με την οποία έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε την πέμπτη θέση στην βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο 45χρονος άλλοτε ποδοσφαιριστής των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Ολυμπιακού Βόλου και Βέροιας κάνει το άλμα σε μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, όπου βεβαίως οι απαιτήσεις και η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερες.

Αφού εργάστηκε ως βοηθός σε Καρτάλσπορ, Μαλάτιασπορ, Ελαζίγκσπορ και Μπασακσεχίρ, ανέλαβε πρώτος στην Μαλάτιασπορ (2017 έως 2019) και, το περασμένο καλοκαίρι, ανέλαβε την Αλάνιασπορ, την οποία έβγαλε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τώρα απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και το σενάριο που θέλει τον Μπουλούτ να επιθυμεί την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για λογαριασμό των Καναρινιών.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα