«Η Φενέρ προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπακασέτα»

«Η Φενέρ προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπακασέτα»

Κώστας Τόπας
«Η Φενέρ προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπακασέτα»

bet365

Πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε στην Αλάνιασπορ, προκειμένου να κάνει δικό της, τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Αλάνιασπορ, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ, σε 43 συμμετοχές κι έχει προκαλέσει ουρά «μνηστήρων» για την απόκτηση του, με τη Φενέρμπαχτσε λόγω Ερόλ Μπουλούτ, τη Γαλατασαράι και τη Λάτσιο να βρίσκονται ήδη στο «κυνήγι» του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Fanatik», η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσφέρει στην Αλάνιασπορ, 2,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να την πείσει και να πει το πολυπόθητο «ναι» για την παραχώρηση του.

Ωστόσο, τονίζει πως η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει για λιγότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ. Το δημοσίευμα πάντως καταλήγει, λέγοντας πως οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, για να βρεθεί η «χρυσή» τομή για την μεταγραφή του.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα