Τρελάθηκαν στην Τουρκία με την άσεμνη χειρονομία του προέδρου της Τράμπζονσπορ για την κατάκτηση Κυπέλλου (vid)

Κώστας Τόπας
Τρελάθηκαν στην Τουρκία με την άσεμνη χειρονομία του προέδρου της Τράμπζονσπορ για την κατάκτηση Κυπέλλου (vid)

bet365

Σε μία αδικαιολόγητη και άσεμνη χειρονομία προχώρησε, ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Αχμέτ Αγάογλου, λίγο μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας του, στον τελικό Κυπέλλου με την Αλάνιασπορ.

Η Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα, Σιώπη δεν μπόρεσε να συνδυάσει τον παρθενικό τελικό της ιστορίας της με κατάκτηση, με την Τράμπζονσπορ να νικά δικαίως (2-0) και να κατακτά το Κύπελλο Τουρκίας.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Αλεξάντερ Σόρλοθ, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Εκείνη τη στιγμή, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οπως και ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Αχμέτ Αγάογλου, ο οποίος όπως φάνηκε το... παρατράβηξε. Ο τηλεοπτικός φακός, συνέλαβε τον ισχυρό άνδρα, να πανηγυρίζει με μία άσεμνη χειρονομία.

Μετά από αυτό ξέσπασε «πόλεμος» στα γειτονικά social media, με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ να τον αποθεώνουν και τους οπαδούς της Αλάνιασπορ να αναφέρουν πως θα έπρεπε να ντρέπεται γι' αυτή την άσεμνη χειρονομία.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα