Μπακασέτας: Σενάρια για Λάτσιο, πριν από τον τελικό Κυπέλλου με Αλάνιασπορ

Gazzetta team
Μπακασέτας: Σενάρια για Λάτσιο, πριν από τον τελικό Κυπέλλου με Αλάνιασπορ

bet365

Επαφές της Λάτσιο με την Αλάνιασπορ για την αγορά του Τάσου Μπακασέτα αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει πρώτα μπροστά του την ευκαιρία να σηκώσει το Κύπελλο Τουρκίας στον τελικό (29/7, 21:30).

Η εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Τάσος Μπακασέτας με την Αλάνιασπορ (42 συμ., 14 γκολ/8 ασίστ) έχει προκαλέσει ουρά «μνηστήρων» για την απόκτηση του, με τη Φενέρμπαχτσε λόγω Ερόλ Μπουλούτ και τη Γαλατασαράι να βρίσκονται ήδη στο «κυνήγι» του.

Το ενδιαφέρον, όμως, για τον 27χρονο επιθετικό δεν περιορίζεται στα τουρκικά σύνορα, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα η Λάτσιο δίνει τη «μάχη» της για να τον κάνει κάτοικο Ρώμης.

Συγκεκριμένα, η πλευρά των Λατσιάλι έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση της Αλάνιασπορ, η οποία φέρεται να αξιώνει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του κορυφαίου παίκτη της στη σεζόν.

Πρώτα... τελικός Κυπέλλου!

Την ώρα που τα σενάρια για τη μεγάλη μεταγραφή πολλαπλασιάζονται, ο Έλληνας δεύτερος στράικερ έχει μπροστά του την ευκαιρία να στεφθεί Κυπελλούχος Τουρκίας.

Η «γαλανόλευκη» τριάδα των Μπακασέτα-Τζαβέλλα-Σιώπη κοντράρεται το βράδυ της Τετάρτης (29/7, 21:30, NS3) στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Τράμπζονσπορ και σε περίπτωση κατάκτησης θα αναβαθμίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο που κλείδωσε μέσω της 5ης θέσης (λόγω τιμωρίας της ομάδας από την Τραπεζούντα) και αντί του 3ου προκριματικού γύρου θα βρεθεί αυτόματα στους ομίλους του Europa League.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα