Απίθανο μήνυμα του Μπόατενγκ κατά του ρατσισμού!

Gazzetta team
Απίθανο μήνυμα του Μπόατενγκ κατά του ρατσισμού!

bet365

Ο Πρινς Μπόατενγκ συγκλόνισε με το μήνυμά του, τονίζοντας παράλληλα πως συχνά αισθάνθηκε θύμα ρατσισμού.

«Στην Ε​υρώπη, ο ρατσισμός είναι πιο κρυμμένος, όταν όμως οι ρατσιστές μαζεύονται σε μεγάλα γκρουπ, είναι πιο εύκολο για αυτούς να βγάζουν ρατσιστικές κραυγές. Επίσης, όταν περπατώ στο δρόμο, βλέπω ανθρώπους να πηγαίνουν στην άλλη πλευρά του δρόμου. Με κοιτάζουν περίεργα όταν οδηγώ το αμάξι μου. Η αστυνομία με σταματάει χωρίς λόγο. Ίσως επειδή είμαι ένας έγχρωμος άνθρωπος με τατουάζ και καλό αμάξι και σκέφτονται πως είμαι εγκληματίας» τόνισε σε συνέντευξη του στο SkySports ο επιθετικός της Μπεσίκτας και συνέχισε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Υποστηρίζω όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου που δεν είχαν την τύχη που είχα, για εκείνους που δεν είχαν το προνόμιο να δείξουν το ταλέντο τους σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Πριν από όλα αυτά ήμουν αγόρι σαν χιλιάδες ή εκατομμύρια εκεί έξω. Ξέρω πώς είναι να σε προσβάλλουν γονείς άλλων παιδιών.

Αν δεν έχετε περάσει από τέτοιες καταστάσεις, είναι δύσκολο να γνωρίζετε πώς είναι! Δεν θέλω κανένας στον κόσμο να αισθάνεται όπως ένιωσα εγώ...

Κανένα παιδί δεν πρέπει να αισθάνεται έτσι - ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία. Είναι όμορφο που έχουμε διαφορετικά χρώματα και θρησκείες να μάθουμε ο ένας από τον άλλο. Δεν θα δεχθώ πώς αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι ή ακόμη και σκοτώνονται λόγω του χρώματος ή της θρησκείας τους...».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα