Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι της σιωπής (vid)

Gazzetta team
Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι της σιωπής (vid)

bet365

Καλύτερη η Γαλατάσαραϊ, σταθερή αμυντικά η Μπεσίκτας, οι οποίες δεν πλησίασαν την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ, με την οποία ΔΕΝ έπαιξε ο Τζον Όμπι Μίκελ.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο δεν εχει καμία διάθεση για να αγωνιστεί με την Γαλατάσαραϊ, αφού η εξάπλωση του κορονοϊού έχει πλήξει προφανώς και την Τουρκία, παρά την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, η οποία κρύβει το μέγεθος της διασποράς.

Ο Κολομβιανός επιθετικός, όμως, ξεκίνησε βασικός και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, στο εντός έδρας 0-0 με την Μπεσίκτας, σε ένα ντέρμπι που διεξήχθη στο άδειο «Turk Telekom».

Σε αντίθεση με τον Φαλκάο ο Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να παίξει, έμεινε στον πάγκο στο εντός έδρας 1-1 (63' αυτ. Σκρτελ – 56' Μπα) της Τράμπζονσπορ με την Μπασακσεχίρ στο ντέρμπι κορυφής.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες παραμένουν μαζί στην κορυφή με 53 βαθμούς έκαστη, με την τρίτη Γαλατάσαραϊ να βρίσκεται στο -3 και την πέμπτη Μπεσίκτας στο -9.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα