Νίκη για Αλάνιασπορ, βασικοί για 90 λεπτά Μπακασέτας-Τζαβέλλας (vid)

Gazzetta team
Νίκη για Αλάνιασπορ, βασικοί για 90 λεπτά Μπακασέτας-Τζαβέλλας (vid)

bet365

Η Αλάνιασπορ επικράτησε με 1-0 της Γκαζιαντέπ, με τους Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Τζαβέλλα να αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτο. Βασικός και ο Κίτσιου στη νίκη της Ανκαραγκούτσου την Παρασκευή.

Η τουρκική Superliga ήταν ένα από τα λίγα πρωταθλήματα που συνεχίστηκαν κανονικά το Σαββατοκύριακο, με τα ματς να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό το πλαίσιο δεν εμπόδισε τους Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Τζαβέλλα να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στην Γκαζιαντέπ, που φέρνει την Αλάνιασπορ στο -6 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά, με τον Κοκέρ να χρίζεται ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο 42’. Έτσι, η Αλάνιασπορ έφτασε τους 43 βαθμούς και έπιασε την Μπεσίκτας στην 6η θέση.

Βασικός και νικητής ήταν και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος έπαιξε και στα 90 λεπτά της επικράτησης της Ανκαραγκουτσού κόντρα στη Ρίζεσπορ (2-1), το βράδυ της Παρασκευής (13/3). Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Έλληνα μπακ έφτασε τους 23 βαθμούς και πλησίασε στο -2 για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα