Αγκαλιά με ιστορική πρόκριση οι Έλληνες της Αλάνιασπορ (vid)

Αγκαλιά με ιστορική πρόκριση οι Έλληνες της Αλάνιασπορ (vid)

Gazzetta team
Αγκαλιά με ιστορική πρόκριση οι Έλληνες της Αλάνιασπορ (vid)

bet365

Ηρωική νίκη με δέκα παίκτες της «ελληνικής» Αλάνιασπορ στην έδρα της Αντάλιασπορ (1-0), στο πρώτο ντέρμπι της Αττάλειας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας – Τραυματίστηκε ο Σιώπης

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της σε τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας για πρώτη φορά στα 72 χρόνια ιστορίας της βρίσκεται η Αλάνιασπορ, η οποία πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Αντάλιασπορ (1-0), στο πρώτο ντέρμπι της Αττάλειας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την «ελληνική» ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, η οποία έχασε με τραυματισμό τον Μανώλη Σιώπη (18’), την θέση του οποίου πήρε ο Τάσος Μπακασέτας. Βασικός, εκτός από τον άτυχο μέσο, είχε ξεκινήσει και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ισορροπημένη αναμέτρηση με εκατέρωθεν ευκαιρίες και την Αλάνιασπορ να έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι έμεινε με δέκα στο 64’, λόγω αποβολής του Γουέλιτον.

Παρ’ όλα αυτά, βρήκε το σθένος να αντέξει και, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ζούνιορ Φερνάντες πέτυχε ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί χρυσό για την παρέα των Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα.

Η ρεβάνς στην έδρα της Αλάνιασπορ θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου και, εφόσον σφραγίσει το εισιτήριό της για τον τελικό (5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης), θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα της Τραπεζούντας να επικρατεί 2-1 εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα