Ρίζεσπορ: Ανακοίνωση - έπος για Χατζηισαΐα με... Ζορμπά και συγκινητικό αντίο στον ΠΑΟΚ! (vid)

Ρίζεσπορ: Ανακοίνωση - έπος για Χατζηισαΐα με... Ζορμπά και συγκινητικό αντίο στον ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
Ρίζεσπορ: Ανακοίνωση - έπος για Χατζηισαΐα με... Ζορμπά και συγκινητικό αντίο στον ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Με video - έπος ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα η Ριζεσπόρ, αφού... παρουσίασε τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ με το περίφημο συρτάκι του... Ζορμπά. Τριετές το συμβόλαιό του και συγκινητικό το... αντίο του!

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Χατζηισαΐα, αναρτώντας video στον λογαριασμό που διατηρούν στο Twitter τους, με το περίφημο συρτάκι του Άντονι Κουίν ως Ζορμπάς. Ο Έλληνας μπακ υπέγραψε για τρία χρόνια. O Χατζηισαΐας μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και δύο δανεισμούς στον Ατρόμητο, θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την φανέλα της Ριζεσπόρ. Στο πλαίσιο αυτό, ο Έλληνας αμυντικός έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο του του ΠΑΟΚ. Λίγο αργότερα και ο Δικέφαλος του Βορρά με δική του ανακοίνωση ευχαρίστησε τον παίκτη και ευχήθηκε ότι καλύτερο στην καριέρα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του νέου κεντρικού αμυντικού του συλλόγου της Τουρκίας έχει ως εξής:

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια, όταν ο Πατέρας μου με πήγε στην Θύρα 4 όπου και μαγευτικά και έγινα ΠΑΟΚ πηγαίνοντας μαζί του κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με κοινό μας στόχο και όνειρο μια μέρα να αγωνιστώ με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος έφτασε η ώρα να κάνει μια μικρή παύση...θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κύριο Ιβαν Σαββιδη και τον γιο του Γιώργη που μου έκαναν την τιμή να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα..όλους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα από τους φροντιστές και τους συμπαίκτες μου έως τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία...όσο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για όλη την υποστήριξη προς το πρόσωπο μου το ευχαριστώ είναι λίγο...ξεκίνησα ένας από εσάς στην θύρα 4 και παραμένω ένας που θα περιμένει πριν από κάθε αγώνα να ακούσει το τύμπανο....ΠΑΟΚ...ΠΑΟΚ..... ΠΑΟΚ... Σας ευχαριστώ…».

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ NEWS FEED