Ερόλ Μπουλούτ: «Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Βιγιαφάνιες»

Ερόλ Μπουλούτ: «Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Βιγιαφάνιες»

Ερόλ Μπουλούτ: «Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Βιγιαφάνιες»

bet365

O τεχνικός της Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, ανάμεσα τους οι Σιώπης και Μπακασέτας.

Η Αλάνιασπορ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες ποδοσφαιριστές καθώς μετά τον Γιώργο Τζαβέλλα που αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2017, προχώρησε στην απόκτηση και των Σιώπη και Μπακασέτα.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος καθοδηγεί τον τουρκικό σύλλογο, αναφέρθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους στόχους της Αλάνιασπορ, αλλά και στον Λούκας Βιγιαφάνιες που μεταπήδησε στην μεξικάνικη Μονάρκας έναντι 1.8 εκατ. ευρώ.

«Υπήρχε μια πρόταση για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Δεν μπορείς να κόψεις τον δρόμο ενός ποδοσφαιριστή όταν θέλει να φύγει».

Ο 44χρονος τεχνικός σχολίασε και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του. «Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά. Θα κάνουμε ακόμη 2-3 μεταγραφές. Tα νέα πρόσωπα της ομάδας δείχνουν να προσαρμόζονται».

Η Αλάνιασπορ την περυσινή σεζόν κατετάγη στην 9η θέση της βαθμολογίας με τον Μπουλούτ να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη των φιλοδοξιών.

«Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε σε ακόμη καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι που τερματίσαμε 9οι. Θα παλέψουε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα