Ανακοίνωσε Μπακασέτα η Αλάνιασπορ

Ανακοίνωσε Μπακασέτα η Αλάνιασπορ

Δημήτρης Βέργος
Ανακοίνωσε Μπακασέτα η Αλάνιασπορ

bet365

Η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την ΑΕΚ, η οποία με τη σειρά της τον ευχαρίστησε για την προσφορά και το ήθος του στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της.

Βενεζουέλα - Περού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το gazzetta.gr αποκάλυψε την Παρασκευή την πρόταση της Αλάνιασπορ στην ΑΕΚ για τον Τάσο Μπακασέτα, που έγινε αποδεκτή από τους κιτρινόμαυρους, καθώς και το ταξίδι του Έλληνα διεθνή στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου άσου με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, καλωσορίζοντας τον στην ομάδα, αφού ολοκληρώθηκαν και οι τυπικές λεπτομέρειες με την ανταλλαγή των υπογεγραμμένων εγγράφων με την πλευρά της ΑΕΚ.

Ο Μπακασέτας και επίσημα ανήκει πλέον στο δυναμικό της Αλάνιασπορ, στην οποία θα βρει τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Τζάλμα Κάμπος, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο επίσης γνώριμος από τα μέρη μας, Ερόλ Μπουλούτ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ, και η ΑΕΚ γνωστοποίησε την παραχώρηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια.

Eνα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Η ανάρτηση του τουρκικού συλλόγου στα social media:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα