«Στα πλάνα της Γαλατάσαραϊ ο Σάμαρης»

Gazzetta team
«Στα πλάνα της Γαλατάσαραϊ ο Σάμαρης»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ανδρέας Σάμαρης είναι πιθανό να απασχολήσει τη Γαλατάσαραϊ σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα.

Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου στην Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο οι μέχρι τώρα συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν διαφορά στο οικονομικό. Όπως υποστηρίζουν τα πορτογαλικά Μέσα, η πρόταση της Μπενφίκα είναι στο 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο με τον Σάμαρη να ζητάει 1,5 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι».

Το μέλλον του Σάμαρη στη Λισαβόνα παραμένει στον «αέρα», ενώ ήδη έχει προκύψει ενδιαφέρον από τη Γαλατάσαραϊ, όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

Η Γαλατά μάλιστα είναι διατεθειμένη όχι μόνο να καλύψει τις απαιτήσεις του Σάμαρη στην Μπενφίκα, αλλά να του δώσει και περισσότερα χρήματα, με μια πρόταση συμβολαίου ύψους 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όπως αναφέρει η Fanatik.

Πάντως, όπως επισημαίνεται, προτεραιότητα για τη Γαλατά είναι να διατηρήσει τον Σενεγαλέζο μέσο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Στόουκ, και την επόμενη σεζόν. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα στραφεί στην περίπτωση του Σάμαρη.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα