Κίτσιου: «Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω»

Κίτσιου: «Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω»

Gazzetta team
Κίτσιου: «Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω»

bet365

Ο Στέλιος Κίτσιου έχει γίνει βασικός στην Ανκαραγκουτσού και μιλάει για την εμπειρία της παρουσίας του στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας αμυντικός, που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Ανκαραγκουτσού, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα.

«Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω. Στο Βέλγιο είχα βρει χώρο και χρόνο, αλλά μετά επέστρεψα. Τώρα, στην Ανκαραγκουτσού αισθάνομαι καλά. Είμαι εδώ για να παίζω. Πριν να έρθω εδώ, ήξερα μόνο το όνομα της ομάδας. Δεν ήξερα πολλά. Αλλά αφού ήρθα, έμαθα σταδιακά τα πάντα. Ο κόσμος της ομάδας, έχει πολλά κοινά με τους Έλληνες φιλάθλους. Ο κόσμος της ομάδας στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός και στάθηκε στην προσπάθεια της τουρκικής ομάδας να σώσει την κατηγορία.

«Παλεύουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι η παραμονή της ομάδας στην 1η κατηγορία. Μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα. Πρώτα από όλα, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί η ομάδα να υποβιβαστεί, αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε», υποστήριξε.

Σ’ ότι αφορά τη ζωή στην Τουρκία είπε:

«Η Τουρκία ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και ήθελα να το δοκιμάσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περνάω πολύ καλά. Δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές με την Ελλάδα. Ο κόσμος στην Τουρκία είναι πολύ φιλικός. Νιώθω πολύ άνετα εδώ, όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν ανάλογες κουλτούρες. Ο τρόπος ζωής είναι πάνω κάτω ο ίδιος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα