Το super deal του Ροντρίγκες και ο ΠΑΟΚ…

Το super deal του Ροντρίγκες και ο ΠΑΟΚ…

Σταύρος Σουντουλίδης
Το super deal του Ροντρίγκες και ο ΠΑΟΚ…

bet365

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα της μετακίνησης του Γκάρι Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ, με το συνολικό ποσό να ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ!

Πριν από λίγο η Γαλατάσαραϊ, με επίσημη ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Αλ Ιτιχάντ για την παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Την ίδια ώρα πολλά ΜΜΕ, όχι μόνο τουρκικά, στέκονται στους οικονομικούς όρους της συγκεκριμένης μεταγραφής, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του, κάτι που επισημαίνεται σε κάθε αναφορά.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι Άραβες θα καταβάλλουν το ποσό των 10 εκατομμυρίων 250 χιλιάδων ευρώ στη Γαλατάσαραϊ, με την τουρκική ομάδα να καταβάλλει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 2,05 εκατ. ευρώ.

Αυτό το ποσό έρχεται να προστεθεί στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, που έβαλε ο «Δικέφαλος», μετά κόπων και βασάνων είναι αλήθεια, στο ταμείο του πριν από σχεδόν δύο χρόνια, συνολικά λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» εισέπραξαν πάνω από 5,5 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο έφερε ο Φρανκ Αρνεσεν στην Τούμπα, το καλοκαίρι του 2015, πληρώνοντας μόλις 250.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την ισπανική Ελτσε.

Τι θα εισπράξει ο Γκάρι Ροντρίγκες για τα επόμενα 4,5 χρόνια του συμβολαίου που θα υπογράψει με την ομάδα της Τζέντα; Πάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ!

Συγκεκριμένα η συμφωνία προβλέπει ετήσια αποζημίωση 5.000.000 ευρώ για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα