«Προσύμφωνο με την Αλάνιασπορ ο Κάμπος»! (pic)

«Προσύμφωνο με την Αλάνιασπορ ο Κάμπος»! (pic)

«Προσύμφωνο με την Αλάνιασπορ ο Κάμπος»! (pic)

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Αλάνιασπορ, με τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ να θεωρείται «τελειωμένη»!

Κάθε γκολ πληρώνει*! Ποιος θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο Μουντιάλ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Αλάνιασπορ επιμένει, όπως έγραψε την Πέμπτη (8/6) το gazzetta.gr, για την απόκτηση του Ανγκολέζου μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ, που περιμένει μια βελτιωμένη πρόταση των Τούρκων για να δώσει το οριστικό «ΟΚ», καθώς όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα «Fanatik», «ο Κάμπος έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα των Τζαβέλλα, Μανιάτη και Βιγιαφάνες.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία, όπως και στην περίπτωση του Χούγκο Ρονταλέγκα από την Τραμπζονσπόρ, με τους ανθρώπους του τουρκικού συλλόγου να ετοιμάζουν τη φιέστα για τις υπογραφές των δύο ποδοσφαιριστών παρουσία των φίλων της ομάδας.

Απομένει μέσα στις επόμενες ώρες να γίνει γνωστή και η θέση του ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες δε θα έλεγε «όχι» σε μια πώληση μ’ ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα