Το «όχι» του ΠΑΟΚ για Πέλκα και ο… Φορτούνης (pic)

Το «όχι» του ΠΑΟΚ για Πέλκα και ο… Φορτούνης (pic)

bet365

Η παρουσία του προέδρου της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν στην Αθήνα, το «όχι» του ΠΑΟΚ στην πρόταση των 7 εκατ. ευρώ και το ενδιαφέρον, όπως γράφουν στην Τουρκία, για τον Φορτούνη.

Άστον Βίλα - Μίντλεσμπρο με 10%επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (12/5) στην Αθήνα και παρακολούθησε τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Στη μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό το όνομα του Δημήτρη Πέλκα, ωστόσο φαίνεται πως οι οικονομικές απαιτήσεις του «Δικεφάλου» για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό φρενάρουν την πιθανότητα της μεταγραφής του.

Στην Τουρκία γίνεται λόγος για πρόταση της Μπεσίκτας και «όχι» του ΠΑΟΚ,όπως αναφέρει δημοσίευμα, καθώς αξιώνει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Δημήτρη Πέλκα. Κάπως, έτσι η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έστρεψε το ενδιαφέρον της προς τον Πειραιά και τον Κώστα Φορτούνη.

«Απέναντι στη πιθανότητα του διαζυγίου με τον Ταλίσκα, η Μπεσίκτας αναζητεί παίκτη για τη θέση «10». Ο πρώτος στη λίστα είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πέλκας, που παίζει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε για τον Πέλκα επτά εκατομμύρια ευρώ, η Μπεσίκτας βρίσκει ακριβό το παίκτη και κατευθύνεται σε άλλους υποψηφίους της λίστας. Ο Κωνσταντίνος Φορτούνης που παίζει στον Ολυμπιακό, έρχεται στην ατζέντα. Οι «αετοί» επιτάχυναν τη συζήτηση για τον 25χρονο μέσο, που έχει 11 γκολ», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα