Ιωνικός για την άνοδο: «Η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της θέση» (pics)

Gazzetta team
Ιωνικός για την άνοδο: «Η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της θέση» (pics)

bet365

Με ποσταρίσματά της στα social η ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρθηκε στην μεγάλη άνοδο στην Super League 1 τονίζοντας πως επέστρεψε στην φυσική της θέση, ενώ στάθηκε και στα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που κατακτήθηκαν με την διοίκηση Τσιριγώτη.

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι η Νίκαια, καθώς το καμάρι της ο Ιωνικός επέστρεψε στην Super League 1 μετά από 14 χρόνια. Οι Νικαιώτες επικράτησαν με 2-1 του Εργοτέλη κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League 2 και την απευθείας άνοδο. Με το που τελείωσε η αναμέτρηση με τους Κρητικούς, η ΠΑΕ Ιωνικός με δύο ποσταρίσματα αρχικά αναφέρθηκε στην άνοδο τονίζοντας τα εξής: «Πρωταθλητής στη Super League 2 για τη σεζόν 2020/2021 ο ΙΩΝΙΚΟΣ! Η ομάδα μας, ύστερα από 14 χρόνια, επιστρέφει στη φυσική της θέση, επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια!».

Στην συνέχεια στάθηκε στην διοίκηση Τσιριγώτη και τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που κατέκτησε στις μικρές κατηγορίες η ομάδα μέχρι να φτάσει στην μεγάλη άνοδο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Την τρίτη συνεχόμενη άνοδο του πανηγυρίζει ο ΙΩΝΙΚΟΣ υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας Τσιριγώτη, επιστρέφοντας ύστερα από 14 χρόνια στη φυσική του θέση, στην κορυφαία κατηγορία! Το όνειρο, έγινε πραγματικότητα! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα