Κύργιας: «Τεράστια δικαίωση για εμάς, πιο γλυκό που έγινε έτσι» (vid)

Gazzetta team
Κύργιας: «Τεράστια δικαίωση για εμάς, πιο γλυκό που έγινε έτσι» (vid)

bet365

Για μια τεράστια δικαίωση των προσπαθειών όλης της χρονιάς έκανε λόγο ο αμυντικός του Ιωνικού Μιχάλης Κύργιας, τονίζοντας επίσης πως η άνοδος είναι πιο γλυκιά από την στιγμή που κατακτήθηκε με δυσκολία.

Ο Ιωνικός επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-1, κατάφερε μετά την περίοδο 2006-2007 να ανέβει και πάλι στην Super League 1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, ο αμυντικός των «κυανόλευκων», Μιχάλης Κύργιας ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα από την κούραση που υπάρχει. Είναι μια τεράστια δικαίωση για εμάς για όσα κάναμε από την αρχή της χρονιάς. Εγώ προσωπικά παίζω 13 χρόνια ποδόσφαιρο και είναι μια από τις πιο δύσκολες χρονιές που έχω ζήσει. Τι να πω. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στην διοίκηση, αποδείξαμε ότι έχουμε καρδιά, ψυχή, κάνουμε αυτό το πράγμα όλη την χρονιά, νομίζω πως ήμασταν πρώτοι το μεγαλύτερο διάστημα και θα ήταν πολύ κρίμα να ανέβουμε απευθείας».

Για το αν φοβήθηκε ποτέ πως ο Ιωνικός δεν θα τα καταφέρει μετά την διαφορά που μειώθηκε: «Πριν τα πλέι οφ είχαμε κάνει ένα πολύ μεγάλο σερί και είναι λογικό κάποια στιγμή η ομάδα να μην μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο σερί νικών. Τα πλέι οφ είναι πολύ δύσκολη διαδικασία, νομίζαμε ίσως κάποια στιγμή πως μπορεί να τελείωσε η υπόθεση, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να το τελειώσουμε πιο νωρίς, αλλά είναι πιο γλυκό έτσι και πιο ωραίο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα