Η Super League 2… έβγαλε απόφαση για την τύχη της καταγγελίας της ΑΕΛ! (pic)

Η Super League 2… έβγαλε απόφαση για την τύχη της καταγγελίας της ΑΕΛ! (pic)

Gazzetta team
Η Super League 2… έβγαλε απόφαση για την τύχη της καταγγελίας της ΑΕΛ! (pic)

bet365

Η διοργανώτρια αρχή «ανακοίνωσε» πως αντίπαλος της 2ης ομάδας της θα είναι ο Παναιτωλικός, άρα αποφάνθηκε για την τύχη της καταγγελίας των «βυσσινί» κατά του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Το όλο ζήτημα δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά το ότι ένα επίσημο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου «έβγαλε» απόφαση πριν τις αρμόδιες αρχές.
Οταν έχεις θεσμικό ρόλο κάθε τι που λες και πράττεις έχει σημαίνουσα σημασία και βαρύτητα. Δεν είναι δημοσίευμα του Τύπου ή κάτι παρεμφερές, Υπό αυτές τις συνθήκες η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 προχώρησε σήμερα (17/5) σε μία κίνηση που προκαλεί ερωτηματικά. Αρχικά με ανακοίνωσή της έκανε, επιτέλους, επίσημα γνωστά τα κριτήρια ισοβαθμίας που ισχύουν στα play off και τα play out, αφού μέχρι πρότινος είχε αναρτημένα διαφορετικά. Αυτόματα, έστω και 2 ημέρες πριν τη λήξη της σεζόν που κόβει την… ανάσα και τα πάντα ενδέχεται να κριθούν στο γκολ, υπήρξε ενημέρωση για το τι ισχύει, εάν δύο ή και περισσότερες ομάδες συγκεντρώσουν στο φινάλε τους ίδιους βαθμούς. Αυτό το θετικό.
Την ίδια στιγμή όμως η Super League 2/Football League αποφάνθηκε και για την τύχη της υπόθεσης που «κυνηγά» η ΑΕΛ εναντίον του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «βυσσινί» προχώρησαν πρόσφατα σε μία καταγγελία κατά του «Αγιαξ της Ηπείρου» και απομένει να αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές αν έχει ουσία ή όχι. Ετσι ορίζουν οι κανονισμοί.
Η λίγκα όμως με σημερινή της ανάρτησή ανέφερε πως η 2η ομάδα της θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, άρα θεωρεί πως η καταγγελία που έχει έγινε δεν έχει κάποια τύχη και οριστικά στη 13η θέση θα τερματίσουν οι «κυανοκίτρινοι». Η πλευρά του ΠΑΣ αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και υπάρχουν αρμόδια όργανα να κρίνουν και να αποφασίσουν, όμως η SL2 επισημοποίησε τη βαθμολογία της Super League 1 πριν επικυρωθεί από εκείνη.
Το όλο ζήτημα δεν αφορά ομάδες, θέσεις, ποιος θα είναι 13ος, ποιος θα παίξει στο μπαράζ κτλ, αλλά την ουσία και στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το πρώτο επίσημο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου που αποφάνθηκε για την τύχη μίας υπόθεσης, πριν πουν οτιδήποτε οι αρμόδιες αρχές (ακόμα και για το αν στοιχειοθετείτε μία υπόθεση, υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι φορείς και μόνο).


 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα