O «die hard» Ιωνικός έχει πάρει 9 βαθμούς από το 90' και μετά! (vids)

O «die hard» Ιωνικός έχει πάρει 9 βαθμούς από το 90' και μετά! (vids)

Gazzetta team
O «die hard» Ιωνικός έχει πάρει 9 βαθμούς από το 90' και μετά! (vids)

bet365

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού βρήκε ξανά σήμερα γκολ που διαμόρφωσε αποτέλεσμα με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας ή στις καθυστερήσεις
Ακόμη ένα φινάλε γκραν γκινιόλ μας επιφύλαξε σήμερα (28/3) κάποιος αγώνας του Ιωνικού, καθώς κέρδισε την Παναχαϊκή με 1-0 χάρις σε γκολ που σημείωσε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Πλέον σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύσει να είναι σύμπτωση και στη Νίκαια αποδεικνύονται πολύ σκληροί για να... πεθάνουν.
Η ομάδα οδηγεί την κούρσα της Super League 2 με 34 βαθμούς και οι 9 είναι κερδισμένοι από το 90' και έπειτα, δηλαδή στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και τις καθυστερήσεις. Πιο αναλυτικά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πήραν την ισοπαλία με Τρίκαλα, Διαγόρα (από 1 κερδισμένος βαθμός σε κάθε ματς), επικράτησε της Παναχαϊκής εντός και εκτός έδρας (από 2 κερδισμένοι βαθμοί) και έφτασε στην επική ανατροπή των Τρικάλων όπου στο 90' ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα έφτασε στη νίκη με 3-2.
Ας θυμηθούμε πότε στη Νίκαια... χτύπησαν σαν την κόμπρα.
*Στις 24 Ιανουαρίου υποδέχθηκαν τα Τρίκαλα και μέχρι τις καθυστερήσεις ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Ομως στο 89' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα. Ο Κάστρο το εκτέλεσε εύστοχα ακριβώς με τη συμπλήρωση του 90ου λεπτού και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 1-1.
*Μόλις 3 ημέρες μετά η ομάδα έπαιξε στη Ρόδο. Μέχρι το 90'+4' έχανε με 1-0, όμως τότε ο Κάστρο με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 1-1 και ο Ιωνικός έφυγε με αποτέλεσμα από το «Σμαραγδένιο Νησί».
*Στις 7 Φλεβάρη επικράτησε, όπως και σήμερα, της Παναχαϊκής με 1-0 αλλά αυτή τη φορά στην Πάτρα. Ξανά στις καθυστερήσεις το ματς ήταν χωρίς σκορ, όμως στο 90'+8' ο Ομάρ πήρε το «ριμπάουντ» μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο που χτύπησε στο δοκάρι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
*Στις 13 Μαρτίου είδαμε στα Τρίκαλα μία επική ανατροπή. Στο 90' (89:57 για την ακρίβεια) ο Μάναλης με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 2-2. Ομως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ακόμη πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 90'+5' ο Κάστρο με προβολή έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και «έγραψε» το τελικό 3-2 υπέρ του Ιωνικού.
*Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα, όπου το 1-0 επί της Παναχαϊκής διαμορφώθηκε στο 90'+3', όταν ο Μάναλης πήρε το «ριμπάουντ» μετά από το σουτ του Πλατέλλα που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στα παραπάνω μπορούμε να «προσθέσουμε» και ορισμένα άλλα αποτελέσματα όπως το 3-1 κόντρα στο Διαγόρα που διαμορφώθηκε στο 89' και το 90'+6', όμως η ουσία είναι πως ο Ιωνικός έχει πάρει από το 90' και μετά τους 9 από τους 34 βαθμούς του στη σεζόν, σε μόλις 17 ματς, καθώς στα 5 βρήκε γκολ που διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο τελευταίο τους λεπτό ή τις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα