ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0 (vid)

bet365

Με το τρίτο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στη φετινή Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας επιβλήθηκε της Δόξας Δράμας στο εξ αναβολής παιχνίδι τους, την προσπέρασε στη βαθμολογία και πλησίασε στο -4 από την εξάδα των play-offs.

Σκοράρει ο Κλάους; Νικάει ο Απόλλων Λάρισας και κάνει βήμα εμπρός, στη «μάχη» για να μπει σφήνα στην εξάδα των play-offs. Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου υποδέχθηκε τη Δόξα Δράμας στο εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής και χάρη στον Στέφανο Αθανασιάδη, κλείδωσε το τρίποντο… προσπέρασης (1-0), που την έστειλε στο -4 από Παναχαϊκή και Χανιά.

Ο έμπειρος Έλληνας στράικερ βρήκε δίχτυα στο 29’, μετά από ασθενή επέμβαση του Στεφανάκου στο σουτ του Γιάκου και δυναμικό τελείωμα, σκοράροντας έτσι για 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Και τις δύο προηγούμενες που το έκανε, στα ματς με Διαγόρα και Καραϊσκάκη, οι Λαρισαίοι πανηγύρισαν τη νίκη.

Μάλιστα, στο 42’ ο πρώην φορ των ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0 και το 2ο προσωπικό του γκολ, η οποία, όμως, δεν στοίχισε αφού το 1-0 ήταν το τελικό σκορ κι έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν για πέμπτο σερί παιχνίδι αήττητοι στην έδρα τους.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Μπάμπης, Μπαλογιάννης (71′ λ.τ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Καμπέρης (78′ Γκόλιας).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης (67′ Βάντερσον), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Άντερσον, Μπαράνκο (67′ Σαμπανίδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα