ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1 (vid)

Gazzetta team
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1 (vid)

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κλάους Αθανασιάδη, ο Απόλλων Λάρισας απέδρασε με σούπερ διπλό από τη Ρόδο (0-1), ρίχοντας έτσι τον Διαγόρα στην 3η θέση.

Τι κι αν είχε σκοράρει ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς; Τι κι αν επισκεπτόταν την έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας στην κατηγορία τον τελευταίο μήνα, με 5Χ5 και 0 παθητικό; Ο Απόλλων Λάρισας αντέστρεψε τους όρους κι έκανε τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στον 2ο, Διαγόρα.

Η μεγάλη νίκη για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο «Κλάους» σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά στο 52ο λεπτό, λίγα λεπτά αφού απείλησε με σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Τσέλιου κι επέστρεψε στα γκολ μετά το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη, όπου είχε ανοίξει τον δρόμο προς την πρώτη νίκη των Λαρισαίων στη σεζόν.

Από την άλλη, οι Ροδίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή, μετά και την ήττα του Εργοτέλη από τον Λεβαδειακό, έπεσαν στην 3η θέση, αλλά παραμένουν σε απόσταση -2 από την πρώτη θέση.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (55′ Δημητρούλας), Ρουγκάλας, Καρατάσιος (68′ Κονέ), Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (55′ Αυγενικού), Λινάρδος, Γεωργίου (36′ Μανωλάκης), Αλάεθ (68′ Σμυρλής), Μπαστακός.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Καρρίκι, Σκούπρας, Μόρας, Χατζής, Τζοβάρας (66′ Γκόλιας), Λίταινας (85′ Μπάλλας), Μπάμπης, Γιάκος, Ντα Κάμπο (80′ Νύκταρης), Αθανασιάδης (85′ Ομπράντοβιτς).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα