Ξάνθη - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1: Με ήρωα τον Τάτο ήρθε η νίκη για τους Ακρίτες (vids)

Gazzetta team
Ξάνθη - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1: Με ήρωα τον Τάτο ήρθε η νίκη για τους Ακρίτες (vids)

bet365

Η Ξάνθη έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο, κατέκτησε την πολυπόθητη νίκη με 2-1, με τον έμπειρο επιθετικό να πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς και να χαρίζει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς!

Η Ξάνθη ήταν αυτή η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. Στο 25’, μετά από σέντρα του Πέτροβιτς από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Καπνίδης έκανε το γύρισμα και ο Σιατραβάνης πλάσαρε από κοντά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσα πέντε λεπτά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Ο Χατζητερζόγλου κέρδισε το πέναλτι μέσα στη περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Βέρκερ και ο Βογιατζής ευστόχησε από τα εννέα μέτρα, πετυχαίνοντας το 1-1.

Στο 47' οι Ακρίτες λίγο έλειψε να πάρουν και πάλι το προβάδισμα. Ο Σχρόιεν από πλάγια θέση σούταρε αλλά ο Πριόνας πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του! Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι, έμειναν με παίκτη λιγότερο. Συγκεκριμένα, ο Έμπερτ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Κούστα και αποβλήθηκε.

Παρ' όλα αυτά στο 84' η Ξάνθη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Ανδρέας Τάτος με μια απίστευτη λόμπα από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ!

Μετά από αυτή τη νίκη, η Ξάνθη έφτασε τους 15 βαθμούς κι ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε τελευταίος με 3 βαθμούς.

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Παπάζογλου Τ. (10′ λ.τ. Τζούρμαν), Βέρκερ, Γκαρσία, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος (87′ Βόλτερς), Πέτροβιτς, Καπνίδης (65′ Μυστακίδης), Σχρόιεν (65′ Ντίνας), Σιατραβάνης (87΄ Θυμιάνης)

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χιντζίδης (72′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής (26′ λ.τ. Πριόνας), Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνης, Μπαράτα, Κούστα, Ντάλα Κόστα (63′ Αποστολίδης)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα