Η αποστολή της Ξάνθης ξεκίνησε χθες το πρωί για Ρόδο και έφτασε σήμερα πριν τη σέντρα!

Gazzetta team
Η αποστολή της Ξάνθης ξεκίνησε χθες το πρωί για Ρόδο και έφτασε σήμερα πριν τη σέντρα!

bet365

Η αναμέτρηση του «Σμαραγδένιου Νησιού» που ξεκίνησε πριν από λίγο πέρασε από χίλια μύρια κύματα μέχρι να ξεκινήσει
Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή το ματς της Ξάνθης με τον Διαγόρα Ρόδου, αλλά τα όσα πέρασε/βίωσε η αποστολή της για να φτάσει στο νησί αποτελούν έναν «άθλο».
Αρχικά τα μέλη της πήγαν χθες (16/2) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό να «πετάξουν» για την Αθήνα και από εκεί με νέα πτήση να φτάσουν στη Ρόδο παραμονές του αγώνα. Ομως λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού έγινε γνωστό πως οι πτήσεις αναβάλλονται και έτσι επέστρεψε άπραγη στη βάση της. Προς στιγμήν όλα έδειχναν πως οδηγούμαστε σε αναβολή, αλλά τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο και πλέον για την Ξάνθη ελλόχευε ο κίνδυνος του μηδενισμού.
Ετσι το απόγευμα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος συγκεντρώθηκαν ξανά και πήγαν στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας άλλον τρόπο να μεταβούν στο «Σμαραγδένιο Νησί», αλλά και ξενοδοχείο να μείνουν Διανυκτέρευσαν εκεί και οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν και έκλεισαν τσάρτερ και τελικά έφτασαν στη Ρόδο λίγο πριν τη σέντρα, που πάντως είχε μετατεθεί για τις 16:30 από τις 15:00, με σκοπό να τους διευκολύνει.
Σε ένα ταξίδι που κράτησε περίπου 28 με 29 ώρες, από τις 9 το πρωί της Τρίτης (16/2) μέχρι την επομένη, σήμερα δηλαδή το μεσημέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα