Ιωνικός - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0 (vid)

Gazzetta team
Ιωνικός - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0 (vid)

bet365

Ο Ιωνικός δεν αστειεύεται, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του και μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 72’ κόντρα στον Καραϊσκάκη (2-0) και προσπέρασε τον Λεβαδειακό στην κορυφή της Super League 2!

Ιωνικός για μεγάλα πράγματα! Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού έχει μεταμορφωθεί σε «τρένο» μετά την ήττα από την Ξάνθη κι αφού συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητο, πάτησε οριστικά κορυφή με την τέταρτη διαδοχική του νίκη κόντρα στον Καραϊσκάκη!

Οι Νικαιώτες επικράτησαν με 2-0 κι είχαν για άλλο ένα μεσημέρι σκόρερ τον Ματίας Κάστρο. Ο Αργεντινός «killer» άνοιξε το σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (48’) σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά την εκπληκτική ενέργεια του Κύργια κι επιβεβαιώνει σταθερά την κλάση του με 4 γκολ σε 8 αγωνιστικές!

Η αποβολή του Τιεντσέ στο 72’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα θα μπορούσε να επηρεάσει τις ισορροπίες, όμως, ο ερχόμενος από τον πάγκο ως αλλαγή, Νιάσε, ξεμπέρδεψε οριστικά την υπόθεση νίκη. Με ωραία καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σενεγαλέζος στράικερ-απόκτημα από τη Λαμία διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Λεβαδειακού στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή και τον προσπέρασε στην 1η θέση με 17 βαθμούς (έναντι 15).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Φαζός (46′ λ.τ Σινγκ), Κύργιας, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Ρόλε (76′ Νιάσε), Ματσούκας (85′ Τσιριγώτης), Πλατέλλας, Κάστρο (85′ Μάναλης).

Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (76′ Φαν Ίμπερεν), Γιαννιώτης, Νταλακούρας (59′ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Γυφτοκώστας (76′ Κλιγγόπουλος), Κορέλας (59′ Μαραθωνίτης), Τάμπας, Κόκας, Ρούνεϊ.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα