ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-0 (vid)

bet365

Με τον Ματίας Κάστρο να σκοράρει για 4η φορά στη φετινή σεζόν, ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και χάρη στις «γκέλες» Τρικάλων-Παναχαϊκής έπιασε τη 2η θέση στο -1 από τον Λεβαδειακό!

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, τα μισά γκολ που είχε σκοράρει ο Ιωνικός (6) στη φετινή σεζόν άνηκαν στο… όνομά του. Ο Ματίας Κάστρο επιβεβαίωσε πως είναι ο Νο1 σκόρερ για τους Νικαιώτες στο ξεκίνημα της σεζόν κι έδωσε ξανά τη λύση και τη νίκη, με δικό του τέρμα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 χάρη στο 4ο φετινό γκολ του Αργεντίνου επιθετικού στο 56’, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Στο 88’ ο Μπρίτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγο αργότερα κίτρινη είδε και ο coach Σπανός, σε μια μικροένταση που επικράτησε προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Ιωνικός πήρε το τρίτο σερί τρίποντο και θα πατούσε μόνος του στην κορυφή αν ο Λεβαδειακός δεν έβρισκε τη νίκη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας στο 90+6’.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Φαζός, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ (78′ λ.τ Μουστάκης), Γκοτσούλιας, Νιάσε (63′ Τιεντσέ), Ρόλε, Πλατέλλας, Ματσούκας (63′ Μπρίτο), Κάστρο.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Σκούπρας (79′ Σκούπρας), Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Μπαλογιάννης (37′ λ.τ Λίταινας), Μπαστιάνος (59′ Ντα Κάπο), Χατζής, Αθανασιάδης (79′ Τασιούλης), Μπάλλας (59′ Μπάμπης), Γιάκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα