Χανιά - Δόξα Δράμας 1-0: Πρώτο τρίποντο με υπογραφή Διαμαντόπουλου (vid)

Gazzetta team
Χανιά - Δόξα Δράμας 1-0: Πρώτο τρίποντο με υπογραφή Διαμαντόπουλου (vid)

bet365

Τα Χανιά πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν επικρατώντας σε εξ αναβολής αναμέτρηση με 1-0 της Δόξας, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση.

Ένα γκολ του Διαμαντόπουλου στο 38' αρκούσε για τα Χανιά για να πάρουν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η κρητική ομάδα έπειτα από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα έφτασε στο πρώτο της τρίποντο επί της Δόξα Δράμας, η οποία στα τρία φετινά της παιχνίδια μετράει μόνο ήττες.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 22' έπειτα από γέμισμα του Τριανταφυλλάκου, ο Διαμαντόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ηλιάδη στο τετ-α-τετ πλασάροντας ψηλά άουτ. Η απάντηση της Δόξας ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Τα Χανιά είχαν την υπεροχή, με τη Δόξα πάντως να έχει κι αυτή τελικές προσπάθειες. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 38' με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος αυτή τη φορά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη. Ο Μπραμπίγια σέντραρε, ο Διαμαντόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για την ομάδα των Χανίων.

Οι παίκτες του Βοσνιάδη οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους πήγαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά ο Μασένα δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ από κοντινή απόσταση. Πέρα από ένα σουτ των γηπεδούχων με τον Κάρλος στο 63' δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση που να αξίζει αναφοράς, με τα Χανιά να διατηρούν το υπέρ τους 1-0 ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46′ Αναστόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Καμαρά (46′ Σωτηράκος), Πλέγας, Τριανταφυλλάκος (29′ Κάρλος), Σουντουρά, Μασένα (62' Βρεττός), Μπραμπίγια (88' Παναγιωτούδης), Διαμαντόπουλος

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μπολάκης (54′ Σπυρόπουλος), Παπαργυρίου (86' Κουκόλης), Αγιώτης, Άντερσον, Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Μενσά (71' Φυτόπουλος), Μπελεβώνης, Μαυριάς (54′ Βάντερσον), Βουγιακλίγια (54′ Σαμπανίδης)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα