Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε Μπιανκόνι και Δημόπουλο, δεν προχωράει στην απόκτηση του Νιάς

Gazzetta team
Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε Μπιανκόνι και Δημόπουλο, δεν προχωράει στην απόκτηση του Νιάς

bet365

Παίκτες του Λεβαδειακού είναι και επίσημα οι Μιγκέλ Μπιανκόνι και Στέργιος Δημόπουλος, ενώ οι Βοιωτοί δεν θα προχωρήσουν τελικά στην απόκτηση του Ιμπραχίμα Νιάς.

Ο Μπιανκόνι είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία και ο Δημόπουλος είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Βόλο. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαια με τον Λεβαδειακό και μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που πέρασαν λογίζονται και επίσημα παίκτες της ομάδας. Αντίθετα, όπως ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Νιάς, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι ποδοσφαιριστές Miguel Bianconi, Στέργιος Δημόπουλος και Ibrahima Niasse, με τα αποτελέσματά τους να γίνονται γνωστά σήμερα.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχοντας ως βάση τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δε θα προχωρήσει στην (επαν)έναρξη της συνεργασίας της με τον Σενεγαλέζο παίκτη, σε αντίθεση με τους Bianconi και Δημόπουλο, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαιά τους και σήμερα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα