Δόξα Δράμας – Διαγόρας 0-2 (vid)

Gazzetta team
Δόξα Δράμας – Διαγόρας 0-2 (vid)

bet365

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Διαγόρας πήρε δεύτερο σερί τρίποντο εκτός έδρας επί της Δόξας Δράμας (0-2), έμεινε αήττητος και πλασαρίστηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ό,τι έχασε μέσα από τα χέρια του από τον Ιωνικό, δεχόμενος την ισοφάριση στο 90+4’, το βρήκε άνετα στην έδρα της Δόξας Δράμας ο Διαγόρας. Οι Ροδίτες απέδρασαν με το δεύτερο σερί τρίποντο μακριά από το σπίτι τους, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία τους μετά από 5 αγωνιστικές στη φετινή Super League 2.

Η ομάδα του coach Θεοδοσιάδη έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Μπαστακό να ανοίγει το σκορ στο 14’ έπειτα από αλλεπάλληλες κόντρες στα καρέ του Στεφανάκου.

Το παιχνίδι έβαλε για… ύπνο στο 67’ ο Κοντοχρήστος, ο οποίος εκτέλεσε άψογα με απευθείας φάουλ και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Έτσι, ο Διαγόρας έφτασε τους 9 βαθμούς και την 3η θέση (ισόβαθμος με Παναχαϊκή) και την επόμενη αγωνιστική οδεύει στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Αντίθετα, οι Δραμινοί παρέμειναν χωρίς βαθμό μετά από δύο παιχνίδια.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (79′ Βουγιακλίγια), Παπαργυρίου, Μπολάκης, Κουκόλης, Χάμοντ (79′ Μαρινάκης), Μενσά (85′ Παρασκευάς), Φυτόπουλος (58′ Αγγελόπουλος), Κόντος (58′ Μπελεβώνης), Μαυρίας, Σαμπανίδης.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας, Αλάεθ (78′ Δημητρούλας), Μπαστακός (72′ Σμυρλής), Λινάρδος (72′ Αυγενικού), Γεωργίου (78′ Μανωλάκης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα