Χανιά - Εργοτέλης 0-1 (vid)

Κώστας Τόπας
Χανιά - Εργοτέλης 0-1 (vid)

bet365

Χάρη στο γκολ του Μανουσάκη ο Εργοτέλης πήρε το ντέρμπι απέναντι στα Χανιά και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν για τον Εργοτέλη, με τον Κόατενγκ να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Κουτζαβασίλη, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να απομακρύνει σε κόρνερ. Τα Χανιά προσπάθησαν να απειλήσουν στο 30’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, όμως ο Κατσιμήτρος έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν κάτι αξιόλογο και να μένουν στο 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ και το κατάφεραν στο 56’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη, ο Μανουσάκης έφτασε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό αριστερό σουτ την έστειλε στα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουτζαβασίλη! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν δέκα λεπτά αργότερα αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια σταμάτησε στο δοκάρι.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος κι έτσι ο Εργοτέλης κατέκτησε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Παναγιωτούδης (79’ Γιάκος), Κάρλος, Μασένα (80’ Σουντουρά) , Μπραμπίγια (65’ Τριανταφυλλάκος), Βρεττός (65’Δημητριάδης) , Διαμαντόπουλος.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (86’ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (86’ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Κόατενγκ, Κονραντ (67’ Κοκκίνης)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα