Διαγόρας - Ιωνικός 1-1 (vid)

Gazzetta team
Διαγόρας - Ιωνικός 1-1 (vid)

bet365

Το έκανε στο 90+'1 κόντρα στα Τρίκαλα, το επανέλαβε απέναντι στον Διαγόρα. Ο Κάστρο χάρισε δεύτερο σερί βαθμό στον Ιωνικό, με κεφαλιά-μαχαιριά στο 90+5' και τον κράτησε εντός εξάδας.

Δια πυρός και σιδήρου, με ακόμη πιο δραματικό φινάλε, αλλά ο Ιωνικός έβαλε και δεύτερο βαθμό στο τσεπάκι εκεί που όλα έδειχναν ήττα. Μετά το σώσιμο της παρτίδας εντός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα, με κεφαλιά του Ματίας Κάστρο στο 90+1’, οι Νικαιώτες έμειναν «όρθιοι» και στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, επαναλαμβάνοντας το σκηνικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα από το 40’ με το γκολ του Λινάρδου και έμοιαζαν να κρατούν σφιχτά τη νίκη στα χέρια τους. Ωστόσο, ο Αργεντίνος επιθετικός χρίστηκε ξανά «ήρωας» για την ομάδα του Σπανού, πήρε την κεφαλιά από το φάουλ του Πλατέλλα στην τελευταία φάση του αγώνα και νίκησε τον Τσέλιο, στέλνοντας έτσι τους φιλοξενούμενους προσωρινά στην 6η θέση με 5 βαθμούς.

Αντίθετα, ο Διαγόρας έχασε την ευκαιρία να πιάσει τα Τρίκαλα και τον Λεβαδειακό στην κορυφή.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (85′ Δημήτρουλας), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (67′ Αυγενικού), Λινάρδος (60′ Μανωλάκης), Γεωργίου (60′ Αθανασίου), Αλάεθ, Μπαστακός (85′ Σμυρλής).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (83′ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Φουρλάνος, Αμπούντ-Ομάρ (46′ Σινγκ), Τιεντσέ (77′ Κόρμπος), Γκοτσούλιας (77′ Μάναλης), Ρόλε, Πλατέλλας, Μπρίτο (46′ Ματσούκας), Κάστρο.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα