Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-1: Μακριά από την έδρα του έχει τον τρόπο

Gazzetta team
Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-1: Μακριά από την έδρα του έχει τον τρόπο

bet365

Ο Λεβαδειακός έκανε το 2/2 εκτός έδρας περνώντας νικηφόρα από την Κρήτη επί του Εργοτέλη με 0-1 και ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην πρεμιέρα της Super League 2 ο Λεβαδειακός είχε πάρει το τρίποντο στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη. Στη δεύτερη έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με τα Χανιά, αλλά όταν χρειάστηκε να βγει ξανά από τη Λιβαδειά τα κατάφερε μια χαρά, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Βοιωτοί με τέρμα του Πολέτο στο 80' πέρασαν νικηφόρα από το Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (0-1), ο οποίος μετράει μόνο ήττες στα δύο ματς που έχει δώσει ως τώρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο, ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, πέρα από εκείνη στο 7' όταν ο Κουατένγκ σούταρε, αλλά ο Γκέκας απέκρουσε σωτήρια. Από το πουθενά πάντως ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Νίλι να βλέπει τον Κατσιμήτρο να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε.

Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Έπρεπε να φτάσουμε στο 78' για την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τον Λεβαδειακό, αλλά το πλασέ του Τζιώρα έβγαλε σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος. Δύο λεπτά αργότερα όμως η ομάδα της Βοιωτίας βρήκε το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Στο 80' ο Συμελίδης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, σέντραρε και ο Πολέτο με πλασέ νίκησε τον Κατσιμήτρο κάνοντας το 0-1. Ένα γκολ που χάρισε και τη νίκη στους Βοιωτούς, οι οποίοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (77' Ποζατζίδης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέϊος (62′ Άμπι), Τσέλιος, Μπουτσάκης (77' Αλεξάκης), Κατσούρρι, Κωστανάσιος (56′ Μποτέ), Kούατενγκ (56′ Κόνραντ), Μανουσάκης

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (62′ Νίκας), Πολέτο (87' Θεοχάρης), Νίλι, Ενομό (70' Τζιώρας), Μαρίνος (46′ Συμελίδης)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα