Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας Ρόδου 0-1: Έκανε «σεφτέ» με διπλό (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας Ρόδου 0-1: Έκανε «σεφτέ» με διπλό (vid)

bet365

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Διαγόρας Ρόδου φεύγοντας με το διπλό από τη Λάρισα (0-1).

Έπειτα από δύο ισόπαλα αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Διαγόρας Ρόδου πήρε το πρώτο του τρίποντο περνώντας νικηφόρα από τη Λάρισα επί του Απόλλωνα με 0-1 χάρη σε τέρμα του Γεωργίου στο 64'.

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τα ηνία από τα πρώτα λεπτά, πιέζοντας τον Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόσου όμως ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς όταν ο Σανδραβέλης απέναντι από τον Τάλισον δεν κατάφερε να βρει στόχο στο 27'. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερη σημαντική στιγμή όταν ο Μόρας πάνω στη γραμμή απομάκρυνε το συρτό σουτ του Μασούρα.

Η... τρίτη όμως ήταν και η «φαρμακερή» για τον Διαγόρα, ο οποίος πήρε το προβάδισμα στο 64'. Έπειτα από κεφαλιά του Γεωργίου στο δοκάρι, ο Γεωργίου με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Ρόδου.

Ο Απόλλων Λάρισας ανέβασε ρυθμούς για να ισοφαρίσει. Είχε ένα σουτ του Αθανασιάδη στο 73' ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τη μεγάλη στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσια. Αυτή ήρθε στο 79' με τον Αθανασιάδη και πάλι από καλή θέση να σουτάρει, αλλά τον Τσέλιο σε ετοιμότητα να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 83' όταν ο Νύκταρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σανδραβέλης σωτήρια πάνω στη γραμμή απομάκρυνε! Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο ματς, με τον Διαγόρα να φεύγει με το διπλό από τη Λάρισα, υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα στη δεύτερη φετινή του ήττα.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Μάγγος): Τάλισον, Μόρας, Γκόλιας (80' Νύκταρης), Καρρίκι, Τζοβάρας (46′ Μπαστιάνος), Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας (70' Μπάμπης), Μπαλογιάννης (71' Τασιούλης), Λίταινας (64' Γκουντρουμπής), Αθανασιάδης

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ (74' Αθανασίου), Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Γεωργίου (90' Θεοδωράκης), Λινάρδος (74' Αυγενικού), Μπαστακός, Αλάεθ (90' Δημήτρουλας)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα