Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 1-1: Εσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Λάρισας (vids)

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 1-1: Εσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Λάρισας (vids)

bet365

Με αυτογκόλ του Μάθιου Γιούρμαν ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα κι έτσι μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με την Ξάνθη, για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Στο 14’ ο Σιατραβάνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έγινε αποδέκτης της μπάλας κι εν συνεχεία σκόραρε. Παρ’ όλα αυτά ο Κουκούλας ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του 28χρονου μεσοεπιθετικού ως οφσάιντ. Παρ’ όλα αυτά ένα λεπτό αργότερα οι Ακρίτες σκόραραν και πάλι. Ο Παπάζογλου έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στην περιοχή εκεί όπου ήταν ο Μπριλάντε, με τον τελευταίο να στέλνει ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε και η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους. Μετά από σέντρα του Τζοβάρα, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η προσπάθεια του κατέληξε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 38’ με τον Μπάλλα αλλά το σουτ του 27χρονου άσου εξουδετερώθηκε από τον Μπέντο. Στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν με τους Ακρίτες να είναι μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας, ήταν πιο κινητικός ψάχνοντας απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης ενώ η Ξάνθη προσπαθούσε να διατηρήσει το προβάδισμα. Τελικά, η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από από κόρνερ του Μπαλογιάννη η μπάλα βρήκε στον Μάθιου Γιούρμαν κι αυτός άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, για το τελικό 1-1.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος Τζοβάρας, Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούμπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας, Μπαστιάνος.

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Γκαρσία, Τσαμούρης, Παπάζογλου Αθ., Τάτος, Παπάζογλου Αν., Στάθης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Βέρκερ, Σιατραβάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα