ΠΣΑΠ: «Η έναρξη προπονήσεων στη Super League 2 δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία»

Gazzetta team
ΠΣΑΠ: «Η έναρξη προπονήσεων στη Super League 2 δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ, αναφέρθηκε στην επανέναρξη των προπονήσεων στη Super League 2, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποκαθιστά σε καμία περίπτωση εξολοκλήρου την αδικία που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές των χαμηλότερων κατηγοριών.

Από σήμερα (13/12) οι ομάδες τόσο της Super League 2 όσο και της Volley League Ανδρών μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις, χωρίς βέβαια παρουσία κόσμου, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αθλητισμού.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του τονίζει ότι αυτή η απόφαση «δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν» λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών».

Αναλυτικά:

«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο μικρότερων κατηγοριών και τα συνεχή δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ προς όλους τους αρμόδιους φορείς, δόθηκε τελικά και με μεγάλη καθυστέρηση το «πράσινο φως» μόνο στη Super League 2.
Το αίτημά μας έγινε εν μέρει δεκτό και σε καμία περίπτωση δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν.
Ο ΠΣΑΠ τονίζει, για άλλη μία φορά, πως δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος δεν επιτρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και για αυτό προσκαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ο κάθε ένας από την πλευρά του, να πράξει ότι χρειάζεται ώστε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση».

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο μικρότερων...

Δημοσιεύτηκε από ΠΣΑΠ 1976 - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα