«Η Super League 2 θα περάσει από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων»

Gazzetta team
«Η Super League 2 θα περάσει από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων»

bet365

Ο Γιώργος Μαυρωτάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της κατηγορίας, όμως την ίδια στιγμή τόνισε πως η περίπτωσή της δεν έχει εξεταστεί ακόμη από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, άρα δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει!
Στον αέρα και όχι μόνο βρίσκεται το πρωτάθλημα της Super League 2 και πώς να μην είναι άλλωστε αφού όπως τόνισε ο Γιώργος Μαυρωτάς ακόμη δεν έχει περάσει από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων! Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ «96,1» και όταν ρωτήθηκε σχετικά για το μέλλον της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα. Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση. όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ. Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων».
Τα λόγια του «μεταφράζονται» ουσιαστικά πως ακόμη παραμένει «ανοικτό» το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπωσή της, αλλά την ίδια στιγμή δεν επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία που υπήρχε πως στις 15 θα γίνει η σέντρα όπως είχε οριστεί. Γιατί σύμφωνα με τον Μαυρωτά, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ακόμη δεν έχει εξετάσει τον φάκελό της! Η ουσία είναι πως στην SL2 πάμε για την άλλη εβδομάδα και (ξανά) βλέπουμε…
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα