Κρίνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η... τύχη των «αποκλεισμένων» Λιγκών που δεν κάνουν τεστ ή αιτήθηκαν να ξεκινήσουν

Δημήτρης Τομαράς
Κρίνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η... τύχη των «αποκλεισμένων» Λιγκών που δεν κάνουν τεστ ή αιτήθηκαν να ξεκινήσουν

bet365

Προς το τέλος της εβδομάδας θα κριθεί οριστικά εάν οι Λίγκες που δεν κάνουν τεστ ή που έχουν αιτηθεί να ξεκινήσουν να παίζουν θα πάρουν το ΟΚ από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή. Παραμένουν δύσκολα τα δεδομένα.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta.gr οι λοιμωξιολόγοι στην παρούσα φάση δεν δίνουν το ΟΚ για Λίγκες όπως η Super League 2, η Volley League και οι πιο χαμηλές κατηγορίες μπάσκετ και όχι μόνο, ακόμα και να εντάξουν τα τεστ στην... καθημερινότητά τους. Το πρωτόκολλο που είχε ζητήσει η ΓΓΑ ήταν για εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο για να συνεχιστούν προπονήσεις και αγώνες. Βέβαια το lockdown για όλες αυτές τις Λίγκες θα σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε προπονήσεις!!!
Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι του Υπουργείου και ο ίδιος ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, επιχειρούν να πείσουν τους λοιμωξιολόγους πως δεν είναι σωστό να σταματήσουν τα πάντα πλην των μεγάλων κατηγοριών που κάνουν τεστ και των ευρωπαϊκών αγώνων. Οι λοιμωξιολόγοι όμως παραμένουν αρνητικοί. Το εάν θα αλλάξει κάτι θα το ξέρουμε μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Θεωρείται δύσκολο πάντως αυτό το εγχείρημα. Υπό αυτό το πρίσμα και με την παρούσα κατάσταση πάντως η SL2 που έχει ορίσει σέντρα για τις 7 Νοεμβρίου δεν θα μπορεί να ξεκινήσει.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα