Καραϊσκάκης για χορήγηση αδείας: «Ενέργειες μηνών για να τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Καραϊσκάκης για χορήγηση αδείας: «Ενέργειες μηνών για να τα καταφέρουμε»

bet365

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκη, τοποθετήθηκε για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών , οι οποίες κράτησαν αρκετούς μήνες , εκδικάστηκε ο φάκελος της ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ για την αδειοδότηση για τη χρονική περίοδο 2020-2021. Ειδικότερα, την 12-10-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 , συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης προκειμένου να κρίνει την αίτηση αδειοδότησης της Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ.

Τόσο λοιπόν ο νομικός σύμβουλος της Π.Α.Ε. και υπεύθυνος αδειοδότησης αυτής Νικολαΐδης Δημήτριος , όσο και ο λογιστής και Φοροτεχνικός της Π.Α.Ε. Κουτσοκώστα Νικόλαος κατάφεραν να αποκτήσουν την αδειοδότηση.

Κατόπιν τούτου, εξεδόθη η 29/12.10.2020 απόφαση, η οποία αποφάσιζε ότι δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την κρινόμενη αίτηση και ότι εκδίδει και χορηγεί στην ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ την ΑΔΕΙΑ για τη διοργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος Β’ εθνικής επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου SL2 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα