Τουτζάρης: «Χωρίς τηλεοπτικό, δεν αρχίζει η Super League 2»

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, τόνισε πως πρωτάθλημα δεν γίνεται να αρχίσει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio:

Για την αδειοδότηση του Εργοτέλη:
«Η χαρά μας ήταν μεγάλη δεδομένη της περσινής αποτυχίας και ήταν κάτι που με είχε στενοχωρήσει ιδαιίτερα. Η μισή επιτυχία ανήκει στους ανθρώπους που έτρεξαν όλη την διαδικασία και η άλλη μισή σε όσους δείχνουν κατανόηση και εμπιστοσύνη στον αγώνα που κάνουμε».

Για το ότι περίμεναν την φετινή απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ:
«Εμείς ξέραμε τι κάνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε όμως επειδή είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες, μπορεί να είμαστε έτοιμοι κατά 99% και να λείπει το 1% και να κοπούμε, τα περάσαμε πέρυσι, φέτος ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι και συγκρατημένα αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της αδειοδότησης».

Για την ελευθερία που δίνεται για την στελέχωση του ρόστερ:
«Ήμασταν σε διαρκή εγρήγορση, θέλω να ξαναπώ ότι υπήρξε μεγάλη προσπάθεια από όλους όσους συνέβαλαν για αυτό το αποτέλεσμα και ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει την ελευθερία του για να κινηθεί».

Για το αν αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας του Εργοτέλη:
«Μπορώ να πω ότι είναι μια δικαίωση των χρημάτων που έχουν δοθεί ακόμα και εν μέσω κορονοϊού από τον ιδιοκτήτη του Εργοτέλη τον κ. Σάμι στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια».

Για το αν ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Εργοτέλη:
«Το ρόστερ του Εργοτέλη είχε κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Τυπικά ολοκληρώθηκε με τις ανακοινώσεις των μεταγραφών του Μπάτζιου και του Σαρρή».

Για το τι περιμένει από τον φετινό Εργοτέλη:
«Περιμένω να δω μια ομάδα όπως την έχουμε σχεδιάσει και φανταστεί. Έχουμε σχεδιάσει μια ομάδα που θα τρέχει πάρα πολύ, θα πιέζει σε όλο το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος μας αφήνει να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στην εξάδα και μετά τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας να γίνουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τις υπόλοιπες».

Για το πως θα θεωρηθεί πετυχημένη η χρονιά για τον Εργοτέλη:
«Σίγουρα πετυχημένη θα είναι μια πιθανή άνοδος ή η διεκδίκηση της ανόδου μέσω των μπαράζ, από εκεί και πέρα υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν μια χρονιά και με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν μπορούμε να μιλήσουμε μακροπρόθεσμα».

Για τα τηλεοπτικά στην Σούπερ Λιγκ 2:
«Στην τελευταία συνάντηση δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα και κάτι που να μας αφήνει αισιόδοξους. Με λίγη καλή θέληση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι κάτι που το ζούμε σχεδόν κάθε χρόνο. Αν δεν υπάρχει τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος τότε αυτό δεν μπορεί να ξεκινήσει κανονικά. Αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι μας. Αυτήν την στιγμή παίρνοντας ως δεδομένη την πρώτη συνάντηση, γιατί δεν υπήρξε δεύτερη άρα και νεότερη απόφαση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η πρώτη πρόταση της ΕΡΤ ήταν πολύ χαμηλή για να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν υπάρχει δεύτερη επαφή και νέα προσέγγιση. Θέλω να πιστεύω πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος και εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα γιατί όσο πιο πίσω πάει τόσο περισσότερο στριμώχνεται το πρόγραμμα».

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED