ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ξάνθη: «Μπαίνουμε σε μια νέα τροχιά, όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ξάνθη: «Μπαίνουμε σε μια νέα τροχιά, όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»

Ξάνθη: «Μπαίνουμε σε μια νέα τροχιά, όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ του Μπιλ Πάπας. Διαβάστε την ανακοίνωση της θρακιώτικης ΠΑΕ.

Η νέα διοίκηση της Ξάνθης με επικεφαλής τον ομογενή επιχειρηματία Βασίλη Παπαδημητρίου (Μπιλ Πάπας) μετά την επισημοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών του ακριτικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ευχαριστεί τους κ.κ. Πανόπουλο - Συγγελίδη για τη συνεργασία τους σημειώνοντας πως: «όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»