Πανιώνιος: Περιμένοντας τα ευχάριστα από τους επενδυτές

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Περιμένοντας τα ευχάριστα από τους επενδυτές

bet365

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Πανιώνιος δήλωσε συμμετοχή στην SL2 και πλέον περιμένει το μεγάλο νέο, την θετική έκβαση των συζητήσεων του Νίκου Ζαμάνη με τους υποψήφιους επενδυτές.

Πλέον με το χρόνο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεων στην SL2, στον Πανιώνιο έχουν μπει σε μια κρίσιμη καμπή. Και αυτό γιατί θα πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές ώστε να γίνει γνωστό το αν οι «κυανέρυθροι» θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Να μην γελιόμαστε, αυτή την στιγμή η μοναδική λύση για τον Ιστορικό είναι η είσοδος των υποψήφιων επενδυτών (για το ποιοι είναι αυτοί δεν έχει νόημα να αναφερθούμε γιατί έχουν ακουστεί τόσα πολλά σενάρια που το 90% αυτών δεν έχουν καμία δόση αλήθειας και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ένα αίσθημα αισιοδοξίας αλλά και στεναχώριας).

Το ρόστερ αυτή την στιγμή μετράει μόλις δύο συμβόλαια, αυτά των Λυμπεράκη και Ρέτσου κάτι που σημαίνει πως για να αγωνιστεί η ομάδα στην SL2 στις 24 Οκτωβρίου και να έχει μια ομάδα που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία θα πρέπει άμεσα να γίνει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Για τον λόγο αυτό είναι κρίσιμο το όλο θέμα να τελειώσει άμεσα αν γίνεται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Νίκος Ζαμάνης από την πλευρά του κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το περιεχόμενο και το backround των ανθρώπων που θέλουν να επενδύσουν κάτι που αναμένεται να γίνει μόλις πέσουν οριστικά οι υπογραφές στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Κάτι απολύτως λογικό αφού αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει τότε η ομάδα θα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Την ίδια ώρα παρά το γεγονός ότι όλα κινούνται γύρω από τους υποψήφιους επενδυτές υπάρχουν και μεταγραφικά σενάρια. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Αστρά και Αθανασίου οι οποίοι είναι κοντά στο να φορέσουν τα κυανέρυθρα, ενώ παρότι φήμες θέλουν και άλλα ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι, όπως του Πετρόπουλου, δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτές τις φήμες, αφού η λογική του Πανιωνίου ως προς τις μεταγραφές θα είναι εντελώς διαφορετική.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα