ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χανιά - Μακεδονικός Φούφα 2-1

Χανιά - Μακεδονικός Φούφα 2-1

Χανιά - Μακεδονικός Φούφα 2-1

Την πρώτη νίκη στα φιλικά προετοιμασία πήραν τα Χανιά, που επικράτησαν 2-1 του Μακεδονικού Φούφα.

Πρώτο φιλικό και πρώτη νίκη για τα Χανιά, που επικράτησαν του Μακεδονικού Φούφα 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Κάσσος, με προσπάθεια του ίδιου στο 52' να καταλήγει σε αυτογκόλ για το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τοπάλης με πέναλτι στο 75'.

Το πρώτο τεστ προετοιμασίας έδωσε την Πέμπτη (10/09) η ομάδα των Χανίων και επικράτησε 2-1 του Μακεδονικού Φούφα. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 50' στο γήπεδο Πτολεμαΐδας με τον Κάσσο και στο 52' από προσπάθεια του ίδιου έγινε το 0-2 με αυτογκόλ. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με πέναλτι του Τοπάλη στο 75'.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κοντογουλίδης, Σπανδωνίδης, Πυριτσάους, Αμαραντίδης, Μπακάλης, Σερσέμης, Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης.

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης (42' Λαμπίρης, 70' Τριανταφυλλάκης), Κάσσος, Γρομητσάρης, Ανδρέου (65' Λάμτσε), Ουνγιαλίδης (65' Κεχαγιάς), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Γιάκος, Μυφτάρι, Βρεττός (78' Καστανοπουλάκης), Διαμαντόπουλος. Έπαιξαν και οι: Αναστασόπουλος (65' Λάμτσε), Σωτηράκος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Μπερντίος, Δημητριάδης, Κάσσος.