Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο και όλα είναι ανοικτά

Θοδωρής Βασίλης
Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο και όλα είναι ανοικτά

bet365

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Γρηγόρη Σαράντη να μιλάει με τον Νίκο Ζαμάνη για τον Πανιώνιο, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση μετά τον υποβιβασμό του από την Super League με τον Χρήστο Δάρα να έχει παραιτηθεί και τον ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου με τα χρέη να πνίγουν αυτή την στιγμή τους «κυανέρυθρους».

Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Ζαμάνης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ανθρώπου που θα μπορέσει να μπει στον σύλλογο και να τον βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν και δημοσιεύματα περί επαφών του ισχυρού άνδρα του Πανιωνίου με επενδυτές και συγκεκριμένα με τον Γρηγόρη Σαράντη πρώην χρηματοδότη των ακαδημιών της ΑΕΚ, με στόχο να επενδύσει στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν υπήρξε ούτε υπάρχει καμία επαφή του Νίκου Ζαμάνη με τον Γρηγόρη Σαράντη και κανένα ενδιαφέρον για πιθανή επένδυση. Αντίθετα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι σε ανοικτή επικοινωνία με άλλον επενδυτή το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν τελικά θα μπει στον Πανιώνιο.

Ανεξαρτήτου εισόδου επενδυτή στην ομάδα, η κατάσταση στον Πανιώνιο είναι δραματική αφού οι μέρες περνάνε και θα πρέπει άμεσα οι άνθρωποι του συλλόγου να πάρουν απόφαση για το μέλλον του Ιστορικού.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα