Απόλλων Σμύρνης: Με 15 παίκτες η αποστολή για Ξάνθη

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Με 15 παίκτες η αποστολή για Ξάνθη

bet365

Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», συνολικά 15 παίκτες, αναχώρησε για την πόλη της Θράκης ενόψει του πρώτου μπαράζ. Υπολογίζεται ο Αναγνωστόπουλος που έχει ανακοινωθεί από τον Ιωνικό!
Για την Ξάνθη αναχώρησε η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς αύριο (22/8, 20:00) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη και τοπική ομάδα στο πρώτο εκ των δύο μεταξύ τους μπαράζ, με «έπαθλο» μία θέση στη Super League της επόμενης σεζόν.
Τα μέλη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποβλήθηκαν και σε τεστ κορονοϊού όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ήταν όλα αρνητικά, ενώ με την ανακοίνωση των 15 παικτών που θα έχει ο Μπάμπης Τεννές στη διάθεσή του, έγινε και επίσημα γνωστό το ρόστερ που θα χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια.
Πρόκειται για τους (σε παρένθεση η θέση τους και οι συμμετοχές τους στο πρωτάθλημα) Αναγνωστόπουλο (τερματοφύλακας, 8/0), Ρώσση (αμυντικός, 2/0), Καραγκούνη (μεσοεπιθετικός,6/1), Λαγό (αμυντικός χαφ,7/0), Βιτλή (αμυντικός, 16/0), Πατράλη (μέσος,12/2), Ιωαννίδη (φορ,9/2), Τσαμπούρη (αμυντικός,7/0), Βάρκα (μεσοεπιθετικός, 14/1), Μπλάζιτς (χαφ, 17/1), Μπεντινέλι (μεσοεπιθετικός, 20/11), Κολ (χαφ, 9/1), Στάγκο (τερματοφύλακας), Ρόδη, Χριστόπουλο που ταξίδεψαν στην πόλη της Θράκης, ενώ υπάρχει υπάρχει και ο Φατιόν που όμως κουβαλά ποινή με «κάρτες» και θα είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς.
Οι τρεις τελευταίοι (Στάγκος, Ρόδης, Χριστόπουλος) είναι νεαροί που «ανέβηκαν» στους «μεγάλους», ενώ επειδή δικαίωμα συμμετοχής διατηρούν μόνο όσοι παίκτες του περσινού ρόστερ έχουν συμβόλαιο και για τη σεζόν 2020/21, ανεξαρτήτως εάν έχουν φύγει ή όχι αρκεί να μην έχει κατατεθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, παρατηρούνται τα εξής οξύμωρα περιστατικά.
Ο γκολκίπερ Αναγνωστόπουλος ανακοινώθηκε στις 28 Ιουλίου από τον Ιωνικό, αλλά επειδή δεν είχαν κατατεθεί τα χαρτιά του στις αρμόδιες αρχές μπορεί να αγωνιστεί, αφού τόσο εκείνος θέλησε να βοηθήσει, όσο και φυσικά ο Ιωνικός το αποδέχθηκε.
Παράλληλα ο μπακ Χουχούμης παρότι πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και έπαιζε πέρσι, είναι εκτός χρονικών ορίων και δεν μπορεί να παίξει!
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα